El 7 de setembre, a les 8.00

El 7 de setembre tornem amb Núria Solé i Lídia Heredia

El pròxim dilluns 7 de setembre comencem la dotzena temporada d'"Els matins", de TV3, presentat per Lídia Heredia i Núria Solé, que s'incorpora al programa per presentar la segona part

"Els matins" de TV3, presentat per Lídia Heredia i Núria Solé, torna a la graella el dilluns 7 de setembre. Per dotzena temporada consecutiva, el magazín informatiu diari de referència a TV3 començarà a les 8.00, i s'allargarà fins a les 13.30Lídia Heredia continuarà al capdavant de la primera part del programa, amb l'actualitat del dia, l'entrevista i la tertúlia. Com a novetat, Núria Solé liderarà la segona part del programa, el magazín, que ens acosta a l'actualitat amb connexions i reportatges. Comptarem també amb els nostres col·laboradors i especialistes.

Durant les cinc hores i mitja de directe, sota la direcció de Carme Ros i la subdirecció de Txell Ortiz, seguirem pendents de l'actualitat per informar els espectadors al llarg del matí. Notícies, entrevistes, tertúlia, debats, reportatges, connexions en directe i l'anàlisi dels experts serviran per fer un retrat del que passa cada dia amb tot el rigor dels Serveis Informatius de TV3.

Gemma Puig, amb la informació del temps; Jordi Sanuy, amb els esports, i Martí Gironell, amb el trànsit, explicaran en cada moment el que passa a aquella hora del matí. Fina Brunet i Agustí Forné són els encarregats de recórrer el país seguint la notícia allà on sigui. La denúncia, amb Montserrat Esteve; les novetats tecnològiques, amb Lluís Marquina; la salut, de la mà de Cristina Macias, i l'activitat cultural, amb Xavier Abad i Maria Josep Soler, s'afegiran a l'oferta informativa. El programa seguirà sent un espai de promoció dels grups musicals, tant dels consagrats com de les noves figures. Un any més, renovarem el planter de tertulians i també s'afegiran nous col·laboradors als ja habituals, com Empar Moliner, que farà la seva particular columna d'opinió.

El programa arrencarà cada dia amb les notícies de la jornada anterior i a la part final recuperarà tot el que hagi passat durant el matí en una taula amb participació de protagonistes, comentaristes i especialistes del programa, com Txell Ortiz i Isabel Nadal, que aportaran l'actualitat política del matí en uns mesos marcats per dues convocatòries electorals. Tot per no perdre'ns res del que passi.

Anar al contingut