Un grup de nens nepalesos a "Els camins més perillosos per anar a l'escola"
Un grup de nens nepalesos a "Els camins més perillosos per anar a l'escola"
Diumenge, a les 21.45, al 33

"Els camins més perillosos per anar a l'escola" ens porta al Nepal

Al Nepal, un grup de nens baixen del seu poblet per camins de muntanya, travessen cada dia un riu d'aigües braves amb una cistella rovellada que penja d'uns cables dubtosos

Diumenge, 12 d'abril, a les 21.45, el canal 33 emet el primer capítol de la sèrie documental "Els camins més perillosos per anar a l'escola" amb un grup de nens nepalesos com a protagonistes.

Al Nepal, un grup de nens baixen del seu poblet per camins de muntanya, travessen cada dia un riu d'aigües braves amb una cistella rovellada que penja d'uns cables dubtosos i després fan autoestop per arribar a l'escola de la ciutat. Els atrotinats camions que els recullen sovint tenen accidents. En el viatge de tornada els tocarà repetir aquest trajecte esgotador i perillós, i aquest cop costa amunt, per postres.

 

La sèrie documental "Els camins més perillosos per anar a l'escola"

Tots sabíem el camí per anar a l'escola. El fèiem cada dia. Però no era pas com aquests. En aquesta sèrie, acompanyem nens i nenes que viuen en poblets aïllats en zones remotes i hostils, mentre recorren els camins més perillosos del món per anar a l'escola. Tot per tenir l'oportunitat de formar-se i tenir una vida millor. Acompanyem els nens per aquests camins, metre ens parlen de les seves experiències i els seus somnis. I els pares ens expliquen la seva angoixa pensant en el que els espera als seus fills. També veiem els llocs on viuen i les seves condicions de vida.
Els 5 capítols dels camins més perillosos per anar a l'escola estan dedicats als nens que viuen als llocs més recòndits i extrems del planeta: a les altes muntanyes del Nepal, a la Sibèria extrema, a l'Himàlaia indi més gèlid, al mig de l'immens llac Titicaca i a la salvatge sabana de Kènia.

 

Anar al contingut