Per afavorir el talent jove

Els ajuts universitaris 'comUNIca' per al foment de la innovació audiovisual oberts fins al 22 de febrer

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, la Secretaria d'Universitats i Recerca, i les 12 universitats catalanes impulsen el projecte per afavorir el talent jove

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), la Secretaria d'Universitats i Recerca de la Generalitat de Catalunya i les dotze universitats catalanes convoquen els ajuts comUNIca per al foment del talent jove en continguts audiovisuals. Amb aquest projecte, la CCMA i el sistema universitari promouen la creació i innovació amb l'objectiu de potenciar el talent dels estudiants en l'àmbit dels estudis de grau vinculats al món audiovisual.

La convocatòria, oberta fins al 22 de febrer, pretén seleccionar els tres projectes més creatius, innovadors i de major qualitat tècnica, que permetin als responsables de continguts de la CCMA la realització i emissió dels projectes seleccionats a través dels canals de televisió, emissores de ràdio o mitjans digitals de la CCMA.

Aquesta nova col·laboració de l'àmbit professional audiovisual amb l'universitari ha de permetre millorar la base per a la formació dels futurs professionals del món de la indústria audiovisual, tot contribuint al desenvolupament i la innovació d'aquest sector a Catalunya. També suposa una nova via per a la transferència de talent creatiu a les empreses i institucions del sector, que n'ha d'afavorir la competitivitat i la internacionalització.

Podran participar-hi estudiants dels graus vinculats a la comunicació audiovisual de la Universitat de Barcelona (UB), la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), la Universitat Pompeu Fabra (UPF), la Universitat de Lleida (UdL), la Universitat de Girona (UdG), la Universitat Rovira i Virgili (URV), la Universitat Ramon Llull (URL), la Universitat Oberta de Catalunya (UOC), la Universitat de Vic-Central de Catalunya (UVic-UCC), la Universitat Internacional de Catalunya (UIC) i la Universitat Abat Oliba (UAO).

El termini per a la presentació de projectes anirà fins al 22 de febrer.

Les sol·licituds es poden formalitzar a través de l'Agència de Gestió dels Ajuts Universitaris i de Recerca, responsable de la gestió i el tràmit dels ajuts.

 

Anar al contingut