"Elisa i Marcela"
"Elisa i Marcela"
Amb coproducció de TV3

"Elisa i Marcela", d'Isabel Coixet, competirà per l'Os d'Or a la Berlinale

La pel·lícula per a televisió "Elisa i Marcela", coproduïda per Netflix i TV3 i escrita i dirigida per Isabel Coixet, participarà en la Secció Oficial a Competició de la Berlinale. El festival de la capital alemanya es farà entre el 7 i el 17 de febrer

"Elisa i Marcela", pel·lícula per a televisió coproduïda per Netflix i TV3 i escrita i dirigida per Isabel Coixet ("Elegy", "La llibreria", "Mi vida sin mí", "La vida secreta de les paraules") i protagonitzada per Natalia de Molina i Greta Fernández, participarà en la Secció Oficial a Competició a la Berlinale, el Festival de Cinema de Berlín.

Rodada en blanc i negre entre Catalunya i Galícia, la nova pel·lícula original de Netflix està produïda per Rodar y Rodar ("L'orfenat", "Els ulls de la Júlia"), Zenit TV, Lanube Películas i TV3 en associació amb Film Factory. Tracta sobre el primer matrimoni de dones de la història, celebrat a Dumbría el 1901. Dues mestres gallegues que, després de ser descobertes, van ocupar les portades de diaris de tot el món.

En paraules d'Isabel Coixet: "Anar a Berlín en competició amb 'Elisa i Marcela' significa molt per a mi: és la culminació d'un treball de molts anys, la recompensa a l'esforç i la perseverança per empènyer aquest projecte i l'oportunitat que un públic internacional conegui aquesta història única al món. El públic s'enamorarà d'Elisa i Marcela i de les dues formidables actrius que les encarnen: Natalia de Molina i Greta Fernández". Completen el repartiment Tamar Novas, Sara Casasnovas, María Pujalte, Francesc Orella, Manolo Solo i Lluís Homar.

"Elisa i Marcela" tindrà la seva "première" mundial a la Berlinale i s'estrenarà a Netflix el 2019.

 

  • Sinopsi

1885. La Corunya. El seu primer dia d'escola l'Elisa coneix la Marcela, amb qui establirà una gran amistat, que amb el temps serà malvista pels pares de la Marcela, que l'enviaran a estudiar fora per posar fi a les seves sospites. Els anys passen, però els sentiments es mantenen. De tornada a Galícia, decideix buscar l'Elisa i viure felices  una vida en comú. Però la gent del poble comencen a parlar-ne malament i les dones fan un pla: l'Elisa abandonarà un temps el poble per tornar convertida en Mario i casar-se amb la Marcela.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut