Els protagonistes de "Mama"
Els protagonistes de "Mama"
Divendres, a les 23.15, al 33

El thriller "Mama", al cicle "33 i cinema fantàstic"

Dues nenes que han crescut soles al bosc durant cinc anys... Realment han estat soles? "Mama", aquest divendres, a "33 i cinema fantàstic"

Aquest divendres, 7 d'octubre, a les 23.15, el canal 33 emet el llargmetratge de terror "Mama", produït per Toma 78 i De Milo Productions, amb la col·laboració de Guillermo del Toro i la participació de TV3 i Antena 3. La pel·lícula s'inclou en el cicle de cinema fantàstic amb motiu del Festival de Sitges. TV3 i Catalunya Ràdio també acostaran el festival a la seva audiència a través d'aquest especial web Sitges 2016.

"Mama", d'Andy Muschietti, és un thriller sobrenatural que narra l'esgarrifosa història de dues nenes, les germanes Victòria i Lilly, que van desaparèixer de la urbanització on vivien sense deixar rastre. El tiet Lucas (Nikolaj Coster-Waldau, el Jaime de la sèrie "Joc de trons") i la seva xicota Annabel (Jessica Chastain) les han buscat sense parar des de llavors. Un dia passa un fet inesperat i les nenes reapareixen en una cabana abandonada al mig del bosc. La parella comença a preguntar-se si la cabana on han aparegut no acollia algú més, a part de les dues nenes...  

"Mama" (sinopsi)

L'Annabel i el Lucas s'enfronten al repte d'intentar criar les seves dues joves nebodes, que van créixer soles al bosc durant 5 anys... Però, van estar realment soles?

Tràiler de la pel·lícula

Aquest és el reportatge que en va fer "Cinema 3" coincidint amb l'estrena


Fitxa tècnica i artística
Director: Andy Muschietti
Productora: Toma 78, 2013
Guió: Neil Cross, Andy Muschietti i Barbara Muschietti
Director de fotografia: Antonio Riestra, AMC
Música: Fernando Velázquez
Intèrprets: Jessica Chastain (Annabel), Nikolaj Coster-Waldau (Lucas / Jeffrey), Megan Charpentier (Victoria), Isabelle Nélisse (Lilly), Daniel Kash (Dr. Dreyfuss), Javier Botet (Mamá) i Jane Moffat (Jean Podolski)

Anar al contingut