"El nom"
"El nom"
Avui, a les 22.00, a TV3

"El nom", una comèdia àcida i brillant sobre les relacions humanes

Cinc personatges i un pis de Barcelona. El nom d'un nadó que encara ha de néixer és el detonant de la història; una anècdota que converteix un sopar en un camp de batalla on les bales són els retrets d'allò que ningú ha dit i que acaba sortint en el moment més imprevist.

Joel Joan dirigeix i interpreta "El nom", adaptació televisiva de l'exitosa obra teatral francesa "Le prénom", de Matthieu Delaporte i Alexandre de la Patellière. Joan en va fer l'adaptació teatral i al film l'acompanya una bona part del repartiment amb qui va compartir l'escenari.

La Isabel (Sandra Monclús) i en Pere (Xavi Mira) són els amfitrions. Hi són convidats el discret i entranyable Claudi Farré (Sergi Vallès), amic d'infantesa de la Isabel; en Vicenç Orteu (Joel Joan), el millor amic del Pere i germà de la Isabel, un home llest, juganer, que arrisca molt i, de vegades, pren mal; i l'Anna Jassen (Mireia Piferrer), esposa d'en Vicenç, ara embarassada, independent, sofisticada, amb el costum d'arribar tard a tot arreu. La paternitat imminent dels Orteu-Jassen és el tema de conversa. Mentre esperen que l'Anna arribi, hi haurà preguntes i respostes enginyoses. I, de cop, tot esclata. En Vicenç proposa un nom i comença la batalla.

"El nom" és una coproducció de TV3 i Focus Audiovisual, en associació amb Chapter 2 i amb la producció associada de Distinto Films, amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat.

Els actors ens parlen de la pel·lícula en un descans del rodatge: 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut