La Marató de TV3

El llibre de La Marató d'aquest any compta amb cinc testimonis reals

Susila Cruyff, Pau Donés, Teresa Manresa, Antón Costas i Cristina Hoyos són els cinc testimonis amb què aquest any compta "El llibre de La Marató" que també incorpora les paraules del doctor Ramon Salazar i el periodista Gaspar Hernàndez.

El dilluns 26 de novembre, sota el segell de Rosa dels Vents, del grup editorial Penguin Random House, arriba una nova edició d'"El llibre de La Marató", l'onzena, i ho fa amb canvis. 15.000 exemplars que es posen a la venda al preu de 10 euros. Fins ara, "El llibre de La Marató" era un recull de narracions fruit de la imaginació i solidaritat d'autors i editorials que anaven lligades als valors de La Marató. En aquesta onzena edició, amb la CCMA actuant com a editora, els lectors hi trobaran set veus: cinc són testimonis que han tingut relació amb la malaltia, als quals se sumen un metge investigador i un periodista.

Els cinc testimonis són: Susila Cruyff, presidenta de la Fundació Johan Cruyff i filla de l'exfutbolista que va tenir càncer de pulmó; el músic Pau Donés, que ha tingut càncer de colon i metàstasi al fetge; l'actriu Teresa Manresa, que ha tingut càncer de pit i de còlon; Antón Costas, economista i president del Cercle d'Economia entre el 2013 i 2016 i que ha tingut dos càncers de còlon i un de fetge; i la bailaora Cristina Hoyos, que ha tingut càncer de pit.

A través d'una sèrie d'entrevistes fetes per Carme Canet, tots han parlat de la seva experiència. Ella les ha passat a paper, en primera persona, i les ha convertit en una narració personal, íntima i punyent sobre la malaltia.

El metge investigador Ramon Salazar obre la porta i parla de la malaltia i de la recerca; els testimonis parlen cadascun de la seva experiència, del que han sentit i viscut, i el darrer, el setè, el periodista Gaspar Hernàndez, fa un reflexió de l'actitud davant de la malaltia.

ARXIVAT A:
La MaratóCàncerMitjans de comunicació
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut