Nico Rosberg, guanyador del G. P. d'Espanya, durant la cursa al circuit de Barcelona-Catalunya (Reuters)
Nico Rosberg, guanyador del G. P. d'Espanya, durant la cursa al circuit de Barcelona-Catalunya (Reuters)
Dijous, dissabte i diumenge, a TV3 i Esport3

El G. P. de Mònaco de Fórmula 1, a TV3 i Esport3

Els carrers de Mònaco i els revolts tancats del circuit urbà amb més glamur són un repte per als pilots, que han de demostrar, més que mai, les seves virtuts al volant

A Mònaco l'estratègia d'equip i el lloc de sortida a la graella són determinants per poder guanyar. Veurem si Hamilton continua amb la seva bona ratxa i manté el liderat a la classificació general. O bé si el seu company d'equip, Nico Rosberg, repeteix victòria per tercer any consecutiu i, a més, retalla els 20 punts que els separen. Sebastian Vettel no perd l'estela dels dos Mercedes i Mònaco pot ser una oportunitat per guanyar, si Ferrari planteja una bona estratègia.

L'emoció està servida en aquest sisè gran premi de la temporada, que tindrà la novetat dels pneumàtics. Els corredors estrenen un nou compost, el zero vermell supertou, creat per al circuit més lent i amb més revolts de l'any.

Santi Faro, Francesc Latorre, Laia Ferrer i Francesc Rosés s'encarregaran de tota la informació dels entrenaments i de la cursa del campionat de la Fórmula 1 que es correrà aquest cap de setmana al principat de Mònaco.

L'equip del programa es completarà amb l'anàlisi tècnica d'Albert Fàbrega, que té un llarg currículum en el món de la competició automobilística. La realització serà de Marc Serra, Àlex Gonzalo i Noel Rubio, i la producció, de Lluís Palahí i Marta Rigau.

Els horaris de les emissions del G. P. de Mònaco seran els següents:

DIJOUS 21

Esport3 a les 9.55, primera sessió entrenaments lliures
Esport3 a les 13.55, segona sessió entrenaments lliures

DISSABTE 23

TV3 a les 10.55, tercera sessió entrenaments lliures
TV3 a les 13.30, "La fórmula", amb tota la informació i entrevistes prèvies a la sessió de qualificació
TV3 a les 13.59, sessió de qualificació

DIUMENGE 24

TV3 de 12.30 a 13.59, "La fórmula", amb tota la informació i entrevistes prèvies a la cursa
TV3 a les 13.59, la sisena cursa del mundial en directe

Amb l'aplicació Esport3 es poden veure en rigorós directe les transmissions des de qualsevol telèfon intel·ligent i tauleta.

A més, els espectadors poden opinar a través de Twitter amb l'etiqueta #F1TV3. També hi ha un compte a Instagram amb l'usuari @F1TV3. I té llista de reproducció a YouTube amb el nom F1TV3.

La Fórmula 1 continua sent referència de l'oferta esportiva de TV3 i d'Esport3.

Anar al contingut