Quim Masferrer, durant un dels programes d'"El foraster"
Quim Masferrer, durant un dels programes d'"El foraster"
Dijous (23.40), recuperem el capítol de Castellar de n'Hug

"El foraster" guanya el Premi Ondas a millor programa de cadenes no estatals

La websèrie de Roger Coma "Les coses grans", emesa al Canal 33, ha guanyat l'Ondas a millor ficció emesa per internet

El programa de TV3 "El foraster", presentat per Quim Masferrer, ha guanyat el Premi Ondas a millor programa emès per a cadenes o emissores no estatals. Al programa, Masferrer és un monologuista ambulant que recorre pobles catalans de menys de mil habitants. Després de passar-hi 48 hores, fa un monòleg davant de tots els veïns on exposa la seva particular visió del municipi. El resultat és un programa d'humor on els veïns són, a la vegada, públic i protagonistes.

La websèrie "Les coses grans", dirigida i protagonitzada per Roger Coma, ha guanyat l'Ondas a millor ficció emesa per Internet. "Les coses grans", estrenada a la web, s'ha emès també al Canal 33

Entre els premiats en la 63a edició dels Ondas també hi ha els programes "La Voz" i "El Ministerio del Tiempo", els cantants Miguel Bosé i Dani Martín i els actors Pedro Casablanc, per la sèrie "Mar de Plástico" i Cecilia Freire, per "Velvet". Pel que fa als presentadors, els Ondas han premiat la catalana Mònica López, de RTVE, i Vicente Vallés, d'Antena 3. El periodista català Juan Carlos Ortega ha estat distingit per la seva trajectòria professional a la ràdio. Els premis també han tingut una menció especial per als difunts David Bowie i Prince.

Un total de 350 candidatures, de 23 països, optaven a guanyar algun dels Premis Ondas, que entrega Ràdio Barcelona. Els premis es lliuraran el 9 de novembre en una gala al Gran Teatre del Liceu de Barcelona.

 

Anar al contingut