Dissabte 24 de febrer, a les 22.10, al 33 i 30 dies, a internet (geolocalitzat Espanya)

"Mare Nostrum. Un concert. Un viatge", a "El documental"

Un viatge als sons i també al silenci, a altres cultures, fins a l'Àfrica i de retorn al mar, cap als estrangers, els amics i, en última instància, a nosaltres mateixos amb la música de Jordi Savall.
"Mare Nostrum. Un concert. Un viatge", de Michelle Brun i Stefan Haupt

"Mare Nostrum. Un concert. Un viatge", de Michelle Brun i Stefan Haupt

"Mare Nostrum. Un concert. Un viatge" és un diàleg intercultural en forma de documental de creació. Els estudiants de l'escola suïssa Scuola Vivante preparen un concert amb en Jordi Savall i les seves 18 peces, acompanyats de músics procedents d'onze països diferents. Els músics parlen sobre les seves vides, el seu país i el seu amor per la música. Un mes després del concert, els estudiants viatgen fins a una escola de la regió de l'Atles del Marroc.  El trajecte en carretera per Suïssa, França, Espanya i el Marroc es grava com un diari amb el punt de vista dels estudiants. Un paisatge en constant canvi i la música de Jordi Savall els acompanya durant tot l'itinerari.

La música mediterrània i les converses dels joves viatgers s'entrellacen en un documental singular, dirigit per Michelle Brun i Stefan Haupt, que recull els pensaments i experiències de tres generacions, tres religions i onze països, tots amb el denominador comú del mar Mediterrani i que es troben per buscar la pau.

 

 

"Mare Nostrum. Un concert. Un viatge"
Facebook      @marenostrum.film  
Web               http://www.marenostrum-film.ch/en/       


Michelle Brun, directora
Estudia a l'ESCAC, l'Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya, on s'especialitza en la producció de documentals.
Directora i muntadora de cinema des del 2006. Entre altres projectes, ha produït els seus documentals, com "Water Runs Deep" i "Tales Wander".
El 2014 crea i dirigeix Tele Vivante, dedicada a l'ensenyament de cinema.

Stefan Haupt, director
Director i cineasta independent des del 1989.
El 1998 funda la productora Fontana Film. Els seus documentals "Utopia Blues", "Elisabeth Kübler-Ross: enfrentando la muerte" i "Sagrada: El Misterio de la Creación" han estat premiats i reconeguts internacionalment.