Avui, a les 22.00, a TV3

El debat de les eleccions al Parlament de Catalunya, a TV3

Dilluns, a partir de les 22.00, TV3 i Catalunya Ràdio oferiran el debat de les eleccions del 21D amb els candidats de les formacions amb representació al Parlament. Vicent Sanchis, director de TV3, en serà el moderador.

En el debat, hi participaran Jordi Turull (Junts per Catalunya), Marta Rovira (Esquerra Esquerra Republicana - Catalunya Sí), Inés Arrimadas (Ciutadans - Partit de la Ciutadania), Miquel Iceta (Partit dels Socialistes de Catalunya), Xavier Domènech (Catalunya en Comú - Podem), Xavier García Albiol (Partit Popular de Catalunya) i Carles Riera (Candidatura d'Unitat Popular - Crida Constituent).

El moderador introduirà progressivament els següents temes d'acord amb els interessos que marquin les intervencions dels participants: com s'ha arribat del 27S al 21D, encerts i errors; situació a Catalunya a partir d'ara, organització amb l'Estat, UE-Espanya-Catalunya, plantejament econòmic i polítiques socials, culturals i de benestar; i transparència i regeneració. En qualsevol cas, el moderador garantirà que es parli de forma àmplia de tots els temes i amb igualtat per a cada formació.

En les seves intervencions, cada representant polític podrà dedicar el temps que li interessi a les àrees que consideri prioritàries, però la durada es cronometrarà perquè els participants siguin conscients de la gestió del seu temps i perquè cadascú acabi parlant la mateixa estona.

Al llarg del programa, set entitats llançaran una pregunta –que haurà estat gravada prèviament– a un partit de signe totalment oposat a la ideologia o feina d'aquesta entitat.

La durada prevista del debat és de dues hores, amb una pausa de deu minuts.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut