L'escenari situat a la platja de Sant Sebastià de Barcelona
L'escenari situat a la platja de Sant Sebastià de Barcelona
Divendres, a les 23.10, al 33

El concert de l'OBC a la platja, al 33

El 33 ofereix l'actuació de l'OBC a la platja de Sant Sebastià de Barcelona, per la revetlla de Sant Joan

Aquest divendres, 23 de juny, a les 23.10, el 33 oferirà el concert que l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC) va fer el Dia de la Música a la platja de Sant Sebastià, a Barcelona. Dirigida per Josep Vicent, ha interpretat fragments d'obres simfòniques de Dmitri Xostakóvitx, Pau Casals i Michael Nyman, entre d'altres.

L'OBC i L'Auditori han tornat a organitzar aquest acte, a la platja de la Barceloneta, per celebrar el Dia de la Música i donar la benvinguda a l'estiu vora el Mediterrani. El concert, gratuït, s'ha fet a l'escenari situat a la platja de Sant Sebastià, al final de passeig de Joan de Borbó, i el públic l'ha pogut seguir assegut a la sorra. Aquesta és la quarta edició del concert de l'OBC a la platja, que s'ha convertit en la gran cita simfònica de l'estiu, a Barcelona, i que ha aplegat més de 12.000 persones que gaudeixen amb els millors fragments de les grans obres simfòniques.

El prestigiós director valencià Josep Vicent ha estat l'encarregat de conduir el concert d'aquest any, que ha començat amb l'"Obertura festiva", del compositor rus Dmitri Xostakóvitx. L'OBC també ha interpretat fragments de "Water Dances", de Michael Nyman; "El cant dels ocells", de Pau Casals; una selecció del ballet "Romeu i Julieta", de Serguei Prokófiev, i el "Bolero", de Maurice Ravel. Així doncs, la música del segle XX ha estat la protagonista d'aquest concert, seguint la mateixa línia de la pròxima temporada de l'OBC a L'Auditori. També hi ha hagut unes quantes sorpreses en el repertori, i premis per al públic que ha anat a veure l'orquestra en directe a la platja.

La realització del concert és de Xavier Garasa, amb producció de Mertxe Larumbe, assessorament musical de Pep Mira i direcció de Lluís Cuevas.

Anar al contingut