Divendres 4 de novembre, Zumzeig Cineooperativa (carrer Béjar, 53), Barcelona

El cinema Zumzeig reobre les portes amb un nou projecte que proposa més complicitat amb el públic

Després d'uns mesos de tancament, el cinema Zumzeig tornarà a obrir les portes el pròxim 4 de novembre. Ho fa un equip renovat i un nou format: el Zumzeig Cinecooperativa, el primer cinema cooperatiu de Catalunya. Una proposta cultural sense ànim de lucre que seguirà potenciant la línia de la programació establerta, apostant per les mirades plurals i inquietes, i aportarà novetats i millores.

En aquesta segona etapa, el cinema Zumzeig busca estar present en el teixit cultural de la ciutat de Barcelona. Mantindrà la línia de programació ja plantejada amb l'obertura de la sala l'any 2013, sempre en versió original subtitulada, privilegiant continguts de qualitat i oferint-los al públic a preus molt assequibles per trencar el cercle d'invisibilitat a què moltes obres estan sotmeses. El projecte aposta per un cinema popular, a l'abast de tothom i on l'espectador pugui participar de manera molt més directa.

El nou cinema presenta alguns canvis, que s'aniran explicant les pròximes setmanes. Donarà un ampli suport al millor cinema independent d'estrena nacional i internacional; potenciarà les seccions paral·leles (cinema infantil, curtmetratges, documental, experimental i més); s'aproparà tant als amants de la cultura de tota la ciutat com als veïns i veïnes de Sants i perfeccionarà aspectes del funcionament (com la possibilitat d'adquirir d'entrades anticipades en línia o la nova etapa del bar), entre d'altres novetats.

Des de la convicció que el cinema és una eina de transformació, el cinema Zumzeig defensa el seu caràcter activista per crear una "pedagogia de la mirada". Per això crearà espais de debat i reflexió i proposarà cinefòrums, concerts, performances, entre d'altres formats, i reforçarà l'aposta pel cinema infantil i les activitats dirigides a escoles.

 

 

 

 

El cinema reapareix com a Zumzeig Cinecooperativa, un espai cooperativista sense ànim de lucre, que suposa treballar per la cultura amb un compromís de qualitat i també un esforç col·lectiu que farà possible gaudir del millor cinema a preus encara més assequibles que abans.

La cooperativa està formada per Yonay Boix, Anna Brufau, Miquel Martí Freixas, Ariadna R. Álamo, Javier Rueda i Albert Triviño. Aquest nou equip estrena una campanya de micromecenatge on els espectadors es podran beneficiar de descomptes i ofertes especials. De totes, en destaquen els dos nous carnets d'usuari que s'han creat: el carnet Amics del Zumzeig, pensat per als assidus al cinema i que podran obtenir amb descompte especial durant les primeres 48 hores de la campanya, i el carnet Zumzi, pensat per als petits de la casa. A més, també hi ha ofertes de lloguer de sala, poder gaudir d'una experiència cinèfilo-gastronòmica o ser soci col·laborador de la cooperativa per sumar energies i participar activament de tot aquest procés. I per a entitats o empreses, la possibilitat d'escollir entre diverses opcions de patrocini.

A banda, el cinema commutarà els abonaments de l'etapa anterior per entrades de la nova etapa. Els usuaris es poden posar en contacte per aquest o altres temes amb el nou equip amb el correu electrònic info@zumzeigcine.coop

 

Més informació sobre el documental a Catalunya
tv3.cat/documentals 
Subscriu-te al butlletí   
documentals@ccma.cat

 

 

Anar al contingut