Els internacionals del Barça ja s'entrenen amb el grup (EFE)
Els internacionals del Barça ja s'entrenen amb el grup (EFE)
Dimecres, a les 21.50, a TV3

El Barça s'enfronta a la Roma al Trofeu Joan Gamper

Presentació oficial de l'equip de Luis Enrique davant la seva afició

TV3 emet en directe des del Camp Nou el primer partit que els homes de Luis Enrique disputen a casa la temporada 2015-2016: el Barça-As Roma del Trofeu Joan Gamper.      

Com cada any, el Gamper, que aquest any arriba a la 50a edició, serà l'ocasió per presentar l'equip davant l'afició blaugrana.

Els comentaris seran de Bernat Soler i Lluís Carreras, que debuta com a especialista en aquesta nova faceta com a analista dels partits de futbol de TV3. Tots dos estaran acompanyats per Xavi Lemus a la gespa i Marc Negre a la llotja.

A partir de les 00.15, TV3 emetrà un especial "El vestidor" amb entrevistes als jugadors i l'anàlisi de tot el que hagi passat durant el partit.

 

L'exfutbolista del Barça i entrenador Lluís Carreras és el nou comentarista de futbol de TV3

Lluís Carreras va néixer a Sant Pol de Mar l'any 1972. Com a futbolista es va formar al planter del Barça, on va ingressar amb dotze anys. Va debutar al primer equip blaugrana amb Johan Cruyff la temporada 1990-91 quan tenia 18 anys. També va jugar a l'Atlètic de Madrid, Mallorca i Oviedo, entre altres equips de Primera Divisió. Al marge de Cruyff, durant la seva trajectòria professional, Lluís Carreras també va estar sota les ordres d'entrenadors com Luis Aragonés o Radomir Antic.

Anar al contingut