Cartell d'"Edtv"
Cartell d'"Edtv"
Dissabte, a les 21.55, a TV3

"Edtv", el costat fosc de la televisió

Un canal televisiu emet les 24 hores del dia la vida d'un individu anodí. El programa és un èxit, però al final és un infern.

Un canal de televisió decideix triar una persona qualsevol per emetre la seva vida en directe les 24 hores del dia. L'escollit és Ed Pekurny, un dependent d'un videoclub de San Francisco que ben aviat es convertirà en un ídol de masses, per a alguns fins i tot en una obsessió. D'entrada, tot són flors i violes, amb diners i fama sembla que tot és possible, però aviat la relació de l'Ed amb tota la gent que s'estima comença a canviar, i s'adona que ha posat la família i la parella en una situació que no hauria desitjat mai.

Pel·lícula original amb una bona arrencada còmica, entretinguda i amb un bon guió de situacions absurdes que resulten, al mateix temps, reals, possibles, properes.

FITXA TÈCNICA

Direcció: Ron Howard
Guió: Lowell Ganz & Babaloo Mandel
Producció: Universal Pictures / Imagine Entertainment
País de producció: Estats Units
Any de producció: 1999
Idioma versió original: Anglès
Durada: 118 minuts
Intèrprets: Matthew McConaughey, Jenna Elfman, Woody Harrelson, Ellen DeGeneres, Sally Kirkland, Martin Landau, Rob Reiner, Dennis Hopper, Elizabeth Hurley, Clint Howard, Alexandra Holden, Jennifer Elise Cox, T.J. Thyne
Música: Randy Edelman
Fotografia: John Schwartzman

 

Anar al contingut