Si no veus correctament aquest correu, fes clic aquí.

"Voluntaris per sempre" commemora el 25è aniversari dels Jocs Olímpics de Barcelona

Dimarts 25 de juliol, a les 21.55, a TV3

La mobilització de 35.000 voluntaris per als Jocs Olímpics i de 15.000 per als Paralímpics que es van celebrar a Barcelona l'any 1992 és una gesta que ha passat a la història de l'esport.
"Voluntaris per sempre", de Txus Muñoz, Xavier Torres, Santi Padró i Joan Buixeda, és un documental del Departament d'Esports de TV3. Explica com va néixer el moviment de voluntaris per als Jocs Olímpics de Barcelona 92 i com es va dissenyar perquè fos la llavor d'una manifestació ciutadana que continués treballant un cop s'acabés la competició esportiva.
I després, la ficció "Amics per sempre", coproduïda per TV3, rememora uns dies que van canviar la història de Barcelona.

"Las cloacas de Interior" amplia els drets d'emissió digital a tot el món

Internet

El documental "Las cloacas de Interior", emès dins el programa "Sense ficció" de TV3, amplia els drets d'emissió digital a tot el món, que al principi estaven restringits a Catalunya. El dia de l'estrena va obtenir un resultat històric d'audiència, amb una mitjana de 766.000 espectadors i una quota del 30,1%.
"Las cloacas de Interior", una producció de Mediapro dirigida per Jaume Roures, és el resultat de nou mesos de feina d'investigació i anàlisi que acaben destapant per primera vegada les maniobres ocultes del Ministeri de l'Interior.

Festival Internacional de Cinema de Cerdanya

Del 29 de juliol al 6 d'agost, Puigcerdà

El festival presenta la seva edició més ambiciosa, amb més projeccions i la nova marca per al gènere documental "DOCU", amb noves seccions que se sumen a les tradicionals. Entre la programació més rellevant, hi ha els documentals "Joana Biarnés, una entre tots", una producció de REC videoproduccions en coproducció amb TV3 i TVE; "La Chana", produït per Noon Films, Bless Bless Productions i RTVE amb la col·laboració de TV3, Premi del públic a l'IDFA; "9 días en Haití", de Juan Antonio Bayona, "Metamorphosis", "Home to home" o "La Pemba torna a Goli", que es projecta en la sessió inaugural.

Projecció de "David Bowie: Five years" i "David Bowie: The Last Five Years", amb el director

Dijous 27 de juliol, 16.30, Museu del Disseny

"David Bowie: Five Years" (a les 16.30) retrata cinc anys clau en la carrera de David Bowie. Produït per la BBC, estrenat el 2013 i amb nombrós material inèdit, el documental mostra un Bowie en contínua evolució, des de Ziggy Stardust fins a l'estrella de "Young Americans" i el "Thin White Duke". En acabar la projecció, hi intervindrà el director, Francis Whately (a les 18.00), qui presentarà la continuació d'aquest treball, "David Bowie: The Last Five Years" (a les 18.30), una mirada als últims cinc anys del llegendari músic.
Aquestes sessions formen part del cicle "Bowie Cinema", emmarcat dins les activitats paral·leles de l'exposició "David Bowie is", que es podrà veure al Museu del Disseny fins al 25 de setembre.

Una nova oportunitat per veure "Michelangelo"

Cines Verdi, Barcelona

Després de la seva première mundial al BCN Film Festival, Cines Verdi recupera el documental del segell "Exhibition on Screen" dirigit per David Bickerstaff i centrat en l'excepcional geni del Renaixement Michelangelo Buonarroti, Miquel Àngel. Escultor, pintor i arquitecte, va triomfar en totes les arts en què va treballar. Les seves obres de David, Pietat o a la Capella Sixtina van revolucionar l'art i han fascinat durant segles, però, què coneixem realment de Miquel Àngel? Qui era aquest home apassionat i carismàtic?

Si et vols donar de baixa del butlletí envia'ns un envia'ns un correu electrònic sol·licitant la baixa..
Segons el que estableix la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de la societat de la informació i del comerç electrònic, en el moment que desitgis no rebre més aquest tipus de comunicacions, caldrà que ho comuniquis a través d'aquest envia'ns un correu electrònic.
Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals

Contacta amb el Servei d'Atenció a l'Audiència

© Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, SA