Juny

Documentals nominats i seleccionats en festivals

Aquesta setmana, "Freightened. El preu real del transport marítim" competeix a Itàlia, als DIG Awards, en la categoria d'investigació. "Dead Slow Ahead" i "Thy father's chair" participen en l'Open City Documentary Festival de Londres. I a Perpinyà, "El dia de la sípia" es projecta, fora de competició, en la inauguració del FILAF, el Festival Internacional del Llibre d'Art i del Film.

"Freightened. El preu real del transport marítim" és un dels tres finalistes en la categoria d'investigació als DIG Awards que se celebren a Riccione, Itàlia, del 23 al 26 de juny, i atorga l'Associació DIG, Documentari Inchieste Giornalismi. Pròximament, el dimarts 5 de juliol, aquesta producció de Polar Star Films dirigida per Denis Delestrac s'estrenarà a TV3 dins el programa "Sense ficció".

 

"Dead Slow Ahead", la premiada òpera prima de Mauro Herce, i "Thy father's chair" , l'últim llargmetratge dirigit per Antonio Tibaldi i Àlex Lora, participen en l'Open City Documentary Festival, un certamen que reuneix a Londres del 21 al 26 de juny obres i cineastes de documental de creació. "Thy father's chair" ("La butaca del pare") es projecta el 23 de juny i "Dead Slow Ahead", el 26.

 

"El dia de la sípia", d'Emili Manzano, ha estat seleccionada per a la inauguració del FILAF, el Festival Internacional del Llibre d'Art i del Film que se celebra a Perpinyà del 20 al 26 de juny. L'espai del 33 "El documental" va estrenar al febrer aquesta producció protagonitzada per l'escriptor Enrique Vila-Matas i l'artista Miquel Barcelona i n'ha programat una reemissió per al dimecres 20 de juliol, a les 22.00. D'altra banda, el 33 emetrà més endavant "Estranya forma de vida", el documental sobre Enrique Vila-Matas en què Emili Manzano estava treballant quan va sorgir la trobada de l'autor amb Miquel Barceló.

 

Més informació sobre el documental a Catalunya
tv3.cat/documentals 
Subscriu-te al butlletí   
documentals@ccma.cat

 

 

Anar al contingut