"Les pel·lícules de diumenge"
"Les pel·lícules de diumenge"
Les pel·lícules de diumenge

Doble sessió de cinema a la "Tarda de cine" de diumenge

Quan l'enemic viu a casa i l'últim a descobrir-ho ets tu, les coses es posen molt perilloses. Amb aquesta trama comença la tarda de cinema de diumenge, a TV3. La segueix una pel·lícula que fa una reflexió sobre com amb l'ajuda dels altres podem assolir objectius que tot sols no podríem.

A les 15.40, "Última sospita"

A causa d'un accident de cotxe, la Ruby i en Rhett es queden sense pares. Com que ella té 16 anys i el seu germà en té 11, van a viure amb uns antics amics de la família, en Terrence i l'Erin Glass, en una mansió de Malibu. La relació es complica perquè els Glass tenen problemes econòmics i descobreixen que els germans són hereus d'una generosa fortuna.

 

FITXA TÈCNICA I ARTÍSTICA

Títol original: "The Glass house"
Direcció: Daniel Sackheim I
Guió: Wesley Strick
Productora: Columbia Pictures i Original Film, 2001 (Estats Units)
Intèrprets: Leelee Sobieski (Ruby Baker), Diane Lane (Erin Glass), Stellan Skarsgard (Terry Glass), Bruce Dern (Alvin Begleiter) Kathy Baker (Nancy Ryan), Trevor Morgan (Rhett Baker)
Direcció de fotografia: Alar Kivilo (color)
Música: Christopher Young
Versió original: anglès
Durada: 101 minuts

 

 

A les 17.30,  "Cadena de favors"

En Trevor, fill d'una parella d'alcohòlics amb problemes greus de convivència, viu en un entorn desfavorit, però és un noi coratjós, generós i molt interessat en tot el que l'envolta. El seu professor de socials de primer de Secundària, l'Eugene, és un home marcat per uns orígens difícils, semblants als d'en Trevor. Quan l'Eugene proposa als seus alumnes que, com a treball de recerca, proposin idees per millorar el món, en Trevor es pren la tasca molt seriosament i té una idea original: la cadena de favors. Consisteix a ajudar tres persones a aconseguir alguna cosa que no podrien fer individualment i que elles retornin el favor a tres persones més . L'invent d'en Trevor es converteix en un moviment social d'èxit.

 

FITXA TÈCNICA I ARTÍSTICA:

Títol original: "Pay it forward"
Direcció: Mimi Leder
Guió: Leslie Dixon, basat en la novel·la de Catherine Ryan Hyde
Producció: Warner Bros. Pictures, Bel-Air Entertainment i Tapestry Films, 2000 (Estats Units)
Intèrprets: Kevin Spacey, Helen Hunt, Haley Joel Osment, Jay Mohr, James Caviezel, Jon Bon Jovi, Angie Dickinson
Fotografia: Oliver Stapleton
Música: Thomas Newman
Durada: 118 minuts

 

 

Anar al contingut