"Divendres" emet actualment la seva sisena temporada després d'haver arribat a les 1.000 edicions com a programa líder de les tardes.

El format està dividit en una primera part des de plató conduïda per Xavi Coral, i una segona part on Espartac Peran va de ruta per les poblacions catalanes.

A més de les seccions habituals, aquesta temporada hi ha noves incorporacions, com la de la periodista Mònica Terribas, que té una secció fixa els divendres en què analitza tres frases dites per personatges d'actualitat. La periodista Marta Carreras s'ha incorporat a l'equip diari del programa.

De dilluns a dijous continua la tertúlia d'actualitat. Màrius Serra amb les "Paraules en ruta"; Pep Nogué, Carme Ruscalleda i la doctora Montse Folch ens parlen de gastronomia i nutrició, Josep Maria Solé i Sabaté ens porta les històries locals de cada racó del país i Marc Giró ens dóna consells sobre com comportar-se.

Els dijous, el professor de la Universitat de Colúmbia, a Nova York, Xavier Sala i Martin, imparteix les seves master class sobre els aspectes més diversos de l'economia. Antoni Bassas explica en primera persona la seva setmana, tant des del punt de vista periodístic com personal. I l'emprenedor Pau Garcia-Milà descobreix nous projectes empresarials.

Els divendres és Espartac Peran qui condueix la tertúlia sobre "La Riera", amb Pere Mas, Ana Boadas, l'Àvia Remei, David Balaguer, Fermí Fernández i la interacció amb els espectadors que porta Oriol Soler.

I no ens oblidem del "Derbi de variants", un concurs per acostar les variants dialectals del català!

Cerca vídeos del programa