"Divendres" emprèn enguany una nova etapa amb la il·lusió intacta del primer dia i amb l'experiència de ser el programa de vida més llarga de la història de les tardes a TV3, afrontant la que serà la setena temporada.

Amb l'arribada d'Helena Garcia Melero, que suplirà Xavi Coral en la copresentació del programa juntament amb Espartac Peran, volem que els espectadors gaudeixin del millor que sempre els ha donat "Divendres" combinat amb tot de novetats que ens ajudaran a posar-nos al dia amb l'esperit de sempre: positivitat i ganes de passar-ho bé.

El magazín de les tardes mantindrà l'aposta de tractar l'actualitat en el primer tram del programa, alternant tertúlies amb comentaristes de talla contrastada i amb la presència fixa de Tian Riba. Mònica Terribas hi ocuparà un lloc destacat els dimarts i aportarà la seva visió de l'actualitat amb "La mirada Terribas". Antoni Bassas ens destacarà tot el que hagi estat notícia els últims dies a "La setmana del Bassas". I Xavier Sala i Martín continuarà fent-nos la seva masterclass, on anirà desgranant i fent entenedora l'actualitat econòmica.

Pau Garcia Milà ens continuarà portant iniciatives de negoci que sorgeixen dels emprenedors catalans. Serà en l'espai "Bones idees" i tornarà a tenir l'ajuda de Marta Carreras. També continuarem aprenent moltes coses sobre el món de l'elegància i l'educació a les "Bones maneres", de Marc Giró, i veurem què podem fer a casa per donar una segona vida a objectes que ja no fem servir amb la col·laboració de Rafel Vives. Però també tindrem novetats en algunes de les seccions setmanals.

Bibiana Ballbè és un dels fitxatges de la temporada i vindrà a convocar "La comunitat", una nova secció que es construirà gràcies a la col·laboració dels espectadors a través de les xarxes socials del programa. Cada dijous ens proposarà un tema, del qual parlarem a partir de les aportacions rebudes i en companyia de Sílvia Soler, Genís Sinca i Ana Boadas, entre altres convidats puntuals.
​Dolors Boatella serà un dels altres noms nous que s'incorporarà a "Divendres". Amb ella farem un resum de tot el que hagi estat d'actualitat durant la setmana a través de "memes", fotomuntatges que circulen per la xarxa i dels quals ella és un nom de referència. I també tindrem el plaer de rebre la visita d'Empar Moliner, que analitzarà com parlem al carrer: com parlen els famosos, com parlem al programa, per què ens mengem síl·labes... I un munt de coses més en moments televisius que, segur, seran imperdibles.

Pel que fa a l'exterior, Espartac Peran continuarà liderant un equip que també afronta un canvi d'etapa significatiu. En aquesta temporada, "Divendres" farà un itinerari que es basarà en el calendari d'esdeveniments, en les festes, en les tradicions i en les estacions. Serà la riquesa cultural i social de Catalunya la que farà que cada setmana tinguem una cita d'interès general arreu del territori català. En aquestes sortides, com sempre, Màrius Serra continuarà recopilant les seves "Paraules en ruta" i Pep Nogué ens aproparà els productes de proximitat de cada lloc. Enguany també s'hi afegirà David Balaguer, que amb la seva "selfie" particular voldrà viure de primera mà algunes de les recomanacions.

També mantindrem el seguiment de tot el que passa a "La Riera" en l'espai habitual dels divendres, on no faltaran David Balaguer, l'àvia Remei, Fermí Fernàndez, Pere Mas i Ana Boadas. Igualment, farem tertúlia sobre la propera edició de l'"Oh Happy Day", que tan prometedora es presenta, amb la col·laboració d'Elena Gadel i del mestre Pere Pardo, a banda dels habituals Pep Blay, Pere Mas i Ana Boadas.

La interactivitat serà un dels aspectes que el programa potenciarà aquesta temporada. Per això hi haurà un espai a la nostra pàgina web on els espectadors podran enviar fotografies i tot tipus de materials sobre el poble o ciutat que visitarem. Una col·laboració que ens ensenyarà, cada setmana, Oriol Soler i que es traduirà en el sorteig d'un fantàstic premi entre tots els que hi hagin participat.

Tots aquests ingredients i molts altres que hi anirem afegint sobre la marxa seran els que salpebraran el programa que conduirà la nova parella formada per Helena Garcia Melero i Espartac Peran. Tots dos estan molt il·lusionats en aquesta temporada i de ben segur que la seva connexió serà un dels elements determinants perquè "Divendres" continuï tenint el màxim interès per als telespectadors de la tarda.