Dimarts, a les 16.40

L'actualitat sota la mirada Terribas i la comèdia musical "Homes", a "Divendres"

I seguirem fent setmana a Blanes, on parlarem del Concurs Internacional de Focs d'Artifici de la Costa Brava

Aquest dimarts analitzarem l'última hora de l'actualitat política i social, sota l'atenta mirada de Mònica Terribas. Entre altres qüestions, parlarem de l'anunci del desarmament d'ETA i de les reaccions polítiques al voltant d'aquest fet, també del projecte de llei dels pressupostos de la Generalitat per al 2017 i del Dia Mundial de la Síndrome de Down.

Veurem què hi ha al darrere d'"Homes", la comèdia musical de Carol López i Sergi Belbel amb música original de Marc Parrot, que protagonitzen grans actrius com Anna Barrachina, Agnès Busquets, Mireia Portas, Alba Florejachs i Glòria Sirvent. Ens hi acompanyaran algunes d'elles i també David Balaguer, Francesc Orteu i Pere Mas, que seran els "homes" a "Divendres".  

"En clau de Pardo", amb Pedro Pardo, parlarem dels instruments bàsics i necessaris per formar una banda de rock i com a referència agafarem l'exemple d'una de les més importants de tots els temps, que van revolucionar la història del pop, The Beatles.

I, des de Blanes, ens endinsarem en el Concurs Internacional de Focs d'Artifici de la Costa Brava, que ha esdevingut, amb el pas dels anys, en un referent estatal i europeu. També coneixerem alguns secrets i fenòmens que afecten els nostres mars, una activitat que du a terme el Centre d'Estudis Avançats de Blanes. Cantarem havaneres amb nens, una iniciativa que ha acabat portant aquest tradicional cant a les escoles de la vila. I gaudirem del gust del Coral Marine Sea Drink, un vi escumós únic i exclusiu que ha estat amagat durant anys al fons marí de la costa Brava.​​

Tot això i més, com sempre, a "Divendres". Us hi esperem!