Dilluns, a les 17.15

La ressaca de la diada de Sant Jordi i taula d'actualitat, a "Divendres"

I començarem setmana a Castellbell i el Vilar, parada de "Divendres" la setmana que ve

Aquest dilluns analitzarem l'actualitat a la sobretaula, amb Helena Garcia Melero i els nostres col·laboradors habituals, Gemma Calvet, Marina Llansana, Manuel Millán Mestre i Tian Riba.

Inaugurarem la tertúlia de "Nashville", la nova sèrie de TV3, amb Marc Martínez, Ana Boadas i Marta Carreras, que n'estan fent un seguiment exhaustiu.

Seguirem parlant de sèries perquè aquest mateix dilluns 24 d'abril s'estrena la segona temporada de "Nit i dia", el thriller protagonitzat per metges forenses, policies i jutges. En parlarem i procurarem esbrinar què ens espera en aquesta nova entrega amb Lluís Alcarazo, creador i coproductor de la sèrie, i Oriol Paulo, codirector i escriptor.

I començarem setmana amb Espartac Peran i l'equip d'exteriors al Bages, concretament a Castellbell i el Vilar. Descobrirem el municipi "Amb ulls de nen"; ens passejarem pel museu del Mas del Puig -amb més de 500 peces (eines, objectes, màquines, utensilis, mobles, etc.), restaurades, ordenades i retolades amb el nom i una breu descripció de la funció-; parlarem del Festival Internacional de Cant Coral de Catalunya i comptarem amb el mestre xocolater Enric Rovira, un dels millors del país; entre moltes altres coses. 

Tot això i molt més, com sempre, a "Divendres".