Dimecres, a les 17.15

Farem el comiat d'exteriors, aprendrem a aprimar-nos i "Planeta Sinca"

I també tindrem tota l'actualitat a la taula amb els nostres analistes

Dimecres, farem el comiat d'exteriors, la secció que ens ha acompanyat arreu del territori durant 8 anys, amb els il·lustres col·laboradors Carme Ruscalleda, Pep Nogué, Màrius Serra, Montse Folch i Pilarín Bayés. Què han après durant aquests anys? Ho descobrirem en aquest comiat especial.

Parlarem amb Luis Navarro, un coach especialista en gestió d'emocions i ideòleg del "Método Navarro para adelgazar". Després de 15 anys d'experiència, ha determinat que les emocions i els mals costums són les causes del sobrepès. Per això vindrà a presentar-nos el seu mètode per deixar de menjar des del cap i aprendre a fer-ho des de l'estòmac.

També ens acompanyarà en Genís Sinca per fer el seu "Planeta Sinca", un espai d'investigació i divulgació particular on veurem els secrets més ben amagats que ens envolten.

Tindrem tota l'actualitat a la taula i l'analitzarem amb els nostres col·laboradors: Agustí Esteve, Montserrat Nebrera, Francesc-Marc Àlvaro, Alejandro López Fonta, Roger Palà, Magda Oranich i Pere Mas.​​

Tot això i molt més, com sempre, a "Divendres". Recordeu que el programa s'allarga fins a les 20.50, aproximadament, just abans del "Telenotícies vespre".