Dimarts, a les 17.45

Els emprenedors de casa amb Pau Garcia-Milà i les semifinals de "Divendres per Catalunya"

I també tindrem l'actualitat a la taula

Dimarts començarem el Divendres amb la visita de Pau Garcia-Milà, on ens parlarà dels emprenedors de casa nostra. Al seu espai divulgatiu coneixerem el món de les ulleres: Didizabàs, Slastiksun i Binokers ens mostraran com han portat la innovació al món de la protecció solar.

També veurem la ronda de semifinals de "Divendres per Catalunya", el concurs de coneixement del territori i de tot el que hem viscut i hem explicat a "Divendres" durant aquestes vuit temporades.

En Pedro Pardo ens mostrarà en primícia la cançó que ha creat amb la lletra que ens han enviat els espectadors per fer un repàs als 8 anys que hem passat a moltes cases de Catalunya. Tindrem la companyia del beatboxer Uri Mata, de dos violins (Eduard i Ruth), una viola (Júlia) i un violoncel (Clara).

I tindrem la nostra taula d'actualitat, un espai d'anàlisi política i social amb els nostres convidats i analistes: Francesc-Marc Àlvaro, Xavier Fina, Esther Vivas i Pere Mas.​

Tot això i molt més, com sempre, a "Divendres". Recordeu que el programa s'allarga fins a les 20.50, aproximadament, just abans del "Telenotícies vespre".