Dimecres, 1 de novembre

La diada castellera de Tots Sants, a TV3

La jornada començarà a les 12.00 i es podrà seguir en directe pel portal web tv3.cat. TV3 oferirà a partir de les 18.50 un resum complet de tot el que doni de si la diada.
Diada castellera

La temporada castellera crema les últimes etapes i en aquesta recta final una de les diades que més expectació genera és la de Tots Sants, a Vilafranca del Penedès, l'última actuació de l'any dels Verds.

Els Castellers de Vilafranca volen portar a plaça els seus millors castells de 10 i sense folre. Per la seva banda, els Capgrossos de Mataró tenen com a objectiu superar novament la millor actuació del seu historial. Els Castellers de Sants s'han posat com a gran fita repetir el 2 de 9 amb folre i manilles, i finalment els Xiquets de Tarragona tenen en cartera els castells de nou i un possible assalt al pilar de 8.

Els encarregats de retransmetre la diada de Santa Úrsula seran l'equip format per Agustí Forné en la presentació, Carles Cortés a la conducció, Toni Comas i Anna Vallhonesta a peu de plaça, i Joan Beumala a l'anàlisi tècnica.

Les coproduccions entre TV3 i La Xarxa durant aquesta temporada castellera continuaran amb la diada dels Minyons de Terrassa, el 19 de novembre.