Zürcher Geschnetzeltes (Carn amb salsa a l'estil de Zuric) - Suïssa
- Programa: Karakia
- Cuina: Miriam de Font-Renz, Barcelona
INGREDIENTS
- Per a 6 persones:
- 6 bistecs de vedella
- 1 kg de xampinyons
- 1 ceba grossa
- 250 ml de vi blanc
- 1 l de crema de llet
- oli suau per fregir
- sal i pebre
PREPARACIÓ
Demaneu a la carnisseria que us tallin els bistecs molt prims. Talleu-los a tires ben fines.
En una paella grossa enrossiu les tires de carn amb una mica d'oli. Quan hagi deixat anar tota l'aigua, retireu-la i reserveu-la.
Afegiu un raig d'oli a la mateixa paella i sofregiu-hi la ceba tallada menuda.
Mentrestant, netegeu els xampinyons i lamineu-los. Quan la ceba estigui rossa, afegiu a la paella els xampinyons. Quan estiguin gairebé cuits, salpebreu-los al vostre gust i afegiu a la paella el vi blanc, que ha de cobrir els xampinyons. Deixeu-lo reduir i, després, afegiu-hi la crema de llet. Remeneu-ho constantment per evitar que bulli i us esquitxi i, passats uns minuts, torneu a posar a la paella la carn que teniu reservada.
Remeneu-ho perquè quedi tot ben barrejat i ja ho podeu portar a taula, perquè s'ha de servir calent.
Podeu acompanyar aquest plat amb una mica d'arròs blanc, per exemple.
En una paella grossa enrossiu les tires de carn amb una mica d'oli. Quan hagi deixat anar tota l'aigua, retireu-la i reserveu-la.
Afegiu un raig d'oli a la mateixa paella i sofregiu-hi la ceba tallada menuda.
Mentrestant, netegeu els xampinyons i lamineu-los. Quan la ceba estigui rossa, afegiu a la paella els xampinyons. Quan estiguin gairebé cuits, salpebreu-los al vostre gust i afegiu a la paella el vi blanc, que ha de cobrir els xampinyons. Deixeu-lo reduir i, després, afegiu-hi la crema de llet. Remeneu-ho constantment per evitar que bulli i us esquitxi i, passats uns minuts, torneu a posar a la paella la carn que teniu reservada.
Remeneu-ho perquè quedi tot ben barrejat i ja ho podeu portar a taula, perquè s'ha de servir calent.
Podeu acompanyar aquest plat amb una mica d'arròs blanc, per exemple.