Zirniu sriuba (Sopa de cigrons) - Lituània
- Programa: Karakia
- Cuina: Sonata Bakutytė, Amposta
INGREDIENTS
- cigrons (zirni)
- ceba
- llorer
- pastanaga
- costella de porc
- costella de porc fumada
- patata
- aigua
- sal
PREPARACIÓ
Peleu i talleu la ceba i la pastanaga a daus petits.
En una olla de pressió, poseu-hi els cigrons, la ceba, la pastanaga, el llorer i les costelles de porc, tallades a trossos no gaire grossos. Afegiu-hi aigua i la sal al vostre gust i tanqueu l'olla.
A mitja cocció, afegiu-hi les patates i deixeu que acabi de coure tot junt.
En una olla de pressió, poseu-hi els cigrons, la ceba, la pastanaga, el llorer i les costelles de porc, tallades a trossos no gaire grossos. Afegiu-hi aigua i la sal al vostre gust i tanqueu l'olla.
A mitja cocció, afegiu-hi les patates i deixeu que acabi de coure tot junt.