Xocolata desfeta i suís

  • Programa: Cuines
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Xocoa, Barcelona

INGREDIENTS

  • Per a la xocolata desfeta:
  • 250 g de xocolata en pols
  • 1 l de llet Per a la xocolata en pols:
  • 440 g de sucre llustre
  • 200 g de cacau en pols
  • 10 g de fècula de blat de moro Per al suís:
  • nata sense sucre
  • cacau en pols per guarnir

PREPARACIÓ

Per a preparar la xocolata en pols, poseu en un bol el cacau, el sucre llustre i la fècula de blat de moro i remeneu-ho fins que us quedi ben barrejat.
Quan estigui a punt, coleu-la perquè no quedin grumolls. Afegiu-hi 1/4 l de llet freda i barregeu-ho. En un cassó al foc, poseu-hi la resta de llet a bullir. Un cop hagi bullit, afegiu-hi la xocolata que abans heu preparat i remeneu-ho ben remenat. Deixeu-la tornar a bullir fins que tingui l'espessor desitjada. Ja per acabar, serviu-la en una tassa i afegiu-hi la nata muntada (que haureu tingut a la nevera) amb una mànega pastissera. Decoreu-ho amb un polsim de cacau.

(ATENCIÓ: Recepta pendent de revisió. Diversos usuaris han comentat que les proporcions són errònies.)