Xai confitat amb dàtils i llima seca

  • Programa: La cuina de l'Isma
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Xai confitat amb dàtils i llima seca
  • Ingredients per a 2 persones:
  • 1 espatlla de xai
  • cardamom negre
  • claus d'espècia
  • canyella xinesa
  • llima seca
  • 150 g de dàtils
  • orellanes d'albercoc
  • 100 g de prunes

PREPARACIÓ

1. Bulliu l'aigua i afegiu-hi grans de cardamom negre, claus i canyella.

2. Passeu el xai per la paella.

3. Afegiu-lo a la cassola.

4. Deixeu-lo coure durant una hora i mitja.

5. Barregeu les prunes amb una mica del brou que teniu al foc.

6. Tritureu-les i tireu-les a la cassola.

7. Feu el mateix amb els dàtils.

8. Durant els tres últims minuts de cocció, afegiu-hi trossos de llima seca i orellanes d'albercoc.