Wolowina w sosie wlasnym (Carn en la seva salsa) - Polònia
- Programa: Karakia
- Cuina: Jolanta Olejniczak, Palma
INGREDIENTS
- 400 g de costellam de vedella (llonzes)
- 2 cebes
- pebre negre mòlt
- pebre de Caiena mòlt
- xampinyons o bolets secs
- aigua, oli i sal
PREPARACIÓ
Peleu i talleu la ceba a bocins petits. Reserveu-la.
Salpebreu al vostre gust els talls de carn.
En una paella amb una mica d'oli, sofregiu-hi la ceba i els talls de carn, per tots dos costats.
Afegiu a la paella una mica d'aigua ben calenta i incorporeu-hi els xampinyons, nets i trossejats, o els bolets que tingueu a mà.
Deixeu que faci xup-xup entre dues i tres hores a foc molt fluix; si convé, afegiu-hi una mica més d'aigua a mitja cocció perquè no us quedeu sense salsa.
Salpebreu al vostre gust els talls de carn.
En una paella amb una mica d'oli, sofregiu-hi la ceba i els talls de carn, per tots dos costats.
Afegiu a la paella una mica d'aigua ben calenta i incorporeu-hi els xampinyons, nets i trossejats, o els bolets que tingueu a mà.
Deixeu que faci xup-xup entre dues i tres hores a foc molt fluix; si convé, afegiu-hi una mica més d'aigua a mitja cocció perquè no us quedeu sense salsa.