Vitel tunà (Vedella freda) - Itàlia
- Programa: Karakia
- Cuina: Piero Carando, Barcelona
INGREDIENTS
- carn de vedella
- brou de verdures
- tàperes
- tonyina
- brandi
- maionesa
- pebre
- cirerols
PREPARACIÓ
Lligueu el tall de vedella i coeu-lo en un brou de verdures fet amb pastanaga, ceba, nap, llorer... Un cop cuit i fred, deixeu-lo reposar a la nevera unes 5 o 6 hores.
Per preparar la salsa: emulsioneu la maionesa, una mica líquida, amb la tonyina, les tàperes, una mica de pebre i un raig de brandi. Procureu que les tàperes quedin ben triturades perquè ha de quedar una salsa molt fina.
Deslligueu la carn i talleu-la ben prima. Serviu-la en una safata, amb la salsa per sobre i, com a guarniment, poseu-hi unes quantes tàperes i els cirerols.
Per preparar la salsa: emulsioneu la maionesa, una mica líquida, amb la tonyina, les tàperes, una mica de pebre i un raig de brandi. Procureu que les tàperes quedin ben triturades perquè ha de quedar una salsa molt fina.
Deslligueu la carn i talleu-la ben prima. Serviu-la en una safata, amb la salsa per sobre i, com a guarniment, poseu-hi unes quantes tàperes i els cirerols.