Vitel tunà (Vedella freda) - Itàlia

  • Programa: Karakia
  • Cuina: Piero Carando, Barcelona

INGREDIENTS

  • carn de vedella
  • brou de verdures
  • tàperes
  • tonyina
  • brandi
  • maionesa
  • pebre
  • cirerols

PREPARACIÓ

Lligueu el tall de vedella i coeu-lo en un brou de verdures fet amb pastanaga, ceba, nap, llorer... Un cop cuit i fred, deixeu-lo reposar a la nevera unes 5 o 6 hores.
Per preparar la salsa: emulsioneu la maionesa, una mica líquida, amb la tonyina, les tàperes, una mica de pebre i un raig de brandi. Procureu que les tàperes quedin ben triturades perquè ha de quedar una salsa molt fina.
Deslligueu la carn i talleu-la ben prima. Serviu-la en una safata, amb la salsa per sobre i, com a guarniment, poseu-hi unes quantes tàperes i els cirerols.

Anar al contingut