Vinegret (Amanida "Vinegret") - Rússia
- Programa: Karakia
- Cuina: Lioubov Frolova, Barcelona
INGREDIENTS
- pastanagues
- cogombrets
- remolatxa
- patates
- pèsols
- fesols
- col
- oli i sal
- vinagre
PREPARACIÓ
Peleu i talleu ben petits tots els ingredients (excepte els pèsols i els fesols). Bulliu-los tots junts en aigua amb sal.
Serviu aquesta barreja amb una mica d'oli i salsa vinagreta (que és la que dóna nom al plat).
Si us hi agrada més, podeu canviar la vinagreta per maionesa o unes cullerades de smetana.
Aquest plat es menja fred i sol ser un dels zakusky o entrants.
Serviu aquesta barreja amb una mica d'oli i salsa vinagreta (que és la que dóna nom al plat).
Si us hi agrada més, podeu canviar la vinagreta per maionesa o unes cullerades de smetana.
Aquest plat es menja fred i sol ser un dels zakusky o entrants.