Viena de perol

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Marc Ribas
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    Els entrepans poden ser opcions d'àpats energètics i gustosos, que podem equilibrar si hi afegim una amanida verda.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  •  

    INGREDIENTS PER A 1 PERSONA

    1/4 botifarra del perol

    60 g ceba caramel·litzada

    90 g orella de porc cuita   

    50 g cansalada fumada      

    1 cabeça d'alls

    1/2 llima   

    vi ranci 

    julivert 

    menta    

    vinagre  vell

    oli OVE

    cogombre amb vinagre

    colatura d'anxova

    pa de Viena      

PREPARACIÓ

  1. Emboliquem una cabeça d'alls, primer amb paper sulfurat i finalment amb paper de plata i la posem a escalivar durant uns 25'.
  2. Fem un allioli de llima. Tallem mitja llima, la pelem i en traiem els grills, sense pell. En posem la polpa en un got de batedora, juntament amb julivert fresc picat, menta fresca picada i l'all escalivat ja sense pell. Ho cobrim amb oli d'oliva verge extra i ho triturem amb un polsim de sal fins a aconseguir una textura de maionesa.
  3. Posem dues cullerades de ceba caramel·litzada en una paella. Un cop fumegi, hi afegim un bon raig de vi ranci. Quan s'hagi evaporat, hi afegim un tap de colatura d'anxova i un raig de vinagre vell. Quan s'hagi evaporat, ho reservem.
  4. Tallem l'orella cuita a tires fines i la fregim en una paella amb oli, juntament amb la cansalada també tallada.
  5. Pelem i tallem la botifarra de perol i l'afegim a la paella on ja tindrem feta l'orella i la cansalada.
  6. Obrim el pa de Viena pel mig. N'embetumem la meitat de la base, hi col·loquem unes làmines de cogombre envinagrat, hi afegim la barreja de carns i ho acabem de cobrir amb la ceba caramel·litzada. Tapem amb l'altra meitat del pa i ja el podem menjar.
Anar al contingut