Vieires amb ous de reig i cansalada viada

  • Programa: La cuina de l'Isma
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Vieires amb ous de reig i cansalada viada
  • (per a 4 persones)
  • 200 g de cansalada viada
  • 1 manat de ruca
  • 4 ous de reig
  • 10 vieires fresques
  • 1 cl d'oli de nous
  • 2 cl de brou de pollastre

PREPARACIÓ

1. Tallem la cansalada viada en quatre daus grans.

2. Tirem un rajolí d'oli a la paella i comencem a fer la cansalada.

3. Quan la cansalada comenci a tenir la capa superior cruixent, afegim a la paella els ous de reig i hi tirem una mica més d'oli, si cal.

4. Hi afegim les vieires i salpebrem tots els ingredients de la paella.

5. Ho retirem tot del foc, quan la cansalada estigui ben cruixent per fora i les vieires cuites. Bon profit!