Vieires amb ous de reig i cansalada viada
- Programa: La cuina de l'Isma
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Vieires amb ous de reig i cansalada viada
- (per a 4 persones)
- 200 g de cansalada viada
- 1 manat de ruca
- 4 ous de reig
- 10 vieires fresques
- 1 cl d'oli de nous
- 2 cl de brou de pollastre
PREPARACIÓ
1. Tallem la cansalada viada en quatre daus grans.
2. Tirem un rajolí d'oli a la paella i comencem a fer la cansalada.
3. Quan la cansalada comenci a tenir la capa superior cruixent, afegim a la paella els ous de reig i hi tirem una mica més d'oli, si cal.
4. Hi afegim les vieires i salpebrem tots els ingredients de la paella.
5. Ho retirem tot del foc, quan la cansalada estigui ben cruixent per fora i les vieires cuites. Bon profit!
2. Tirem un rajolí d'oli a la paella i comencem a fer la cansalada.
3. Quan la cansalada comenci a tenir la capa superior cruixent, afegim a la paella els ous de reig i hi tirem una mica més d'oli, si cal.
4. Hi afegim les vieires i salpebrem tots els ingredients de la paella.
5. Ho retirem tot del foc, quan la cansalada estigui ben cruixent per fora i les vieires cuites. Bon profit!