Vichyssoise

  • Programa: La cuina de l'Isma
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Vichyssoise
  • (per a 2 persones)
  • porros
  • 1 patata
  • 1 llimona
  • 1 poma Granny Smith
  • 1 tall de pernil salat (2 mm)
  • 600 ml de brou de gallina
  • llet de coco

PREPARACIÓ

1.Comencem a preparar la vichyssoise tallant els porros a trossets. Oli a la cassola, i hi fem suar el porro a dins. Per espessir-ho, hi posarem la patata. La pelarem, l'esberlarem, i cap dins!

2.Mentrestant, tallem petit el pernil, com si fossin bastonets.

3.Posem un bol amb aigua i unes gotes de llimona. Tallem ben fina la poma i la posem al bol perquè no s'oxidi.

4.Ara posem dins de la cassola el brou de gallina. Un cop ho hem bullit, només ens cal triturar-ho.

5.Ja tenim la base de la vichyssoise. Ara hi afegim brou i ho anem remenant. Ho suavitzem amb llet de coco.