Vichyssoise de poma

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Maria Assumpció Raich
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Cuines de casa
  • Informació nutricional
    -Obre

    Aquesta sopa, pels seus ingredients d'origen animal i vegetal, te un perfil vitamínic molt complet, destacant la vitamina D i las del grup B.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 4 porros
  • 1 ceba
  • 1 cullerada de mantega
  • 4 pomes golden
  • 2 tasses de brou de pollastre
  • 20 cl de crema de llet (una ampolleta)
  • 150 g d'encenalls de pernil serrà
  • un polset de curri
  • pell de llimona
  • sal, pebre i oli

PREPARACIÓ

Per començar, en un cassó amb oli i mantega confiteu la ceba i el porro picats durant uns minuts.
Seguidament, afegiu-hi la poma pelada i tallada a daus.

Mentrestant, poseu en un cassó el brou i la pell de llimona i deixeu-ho infusionar.A continuació, quan la poma ja estigui toveta, afegiu-hi el brou, rectifiqueu-ho de sal i pebre i deixeu-ho coure tot junt durant 5 minuts. Tot seguit, retireu la pell de llimona, afegiu-hi la crema de llet i tritureu-ho amb el túrmix.I ja per acabar, emplateu la vichyssoise i poseu-hi el curri i els encenalls de pernil per sobre.
Anar al contingut