Vianda (Tubercles bullits) - l'Havana, Cuba
- Programa: Karakia
- Cuina: Regla María Marcheco, Sant Esteve d'en Bas
INGREDIENTS
- 2 moniatos grossos
- 1 iuca
- 1 tros de carabassa
- 2 panotxes fresques
- aigua
- vinagre
- pebre negre
- all
- oli
PREPARACIÓ
Peleu i trossegeu els moniatos, la iuca i el tros de carabassa. Poseu-ho en una olla amb aigua abundant i deixeu que faci xup-xup fins que tot plegat sigui cuit. Si voleu anar més de pressa, podeu utilitzar una olla exprés.
Un cop cuit, traieu les viandas de l'olla escorrent-les i ja les podeu posar a la safata que portareu a taula.
Feu una picada amb uns quants grans d'all, sal i pebre negre. Afegiu al morter un bon raig d'oli i una mica de vinagre o suc de llimona. Aboqueu aquesta salsa per sobre de la plata de la vianda i ja la tindreu llesta per servir.
Un cop cuit, traieu les viandas de l'olla escorrent-les i ja les podeu posar a la safata que portareu a taula.
Feu una picada amb uns quants grans d'all, sal i pebre negre. Afegiu al morter un bon raig d'oli i una mica de vinagre o suc de llimona. Aboqueu aquesta salsa per sobre de la plata de la vianda i ja la tindreu llesta per servir.