Vianda (Tubercles bullits) - l'Havana, Cuba

  • Programa: Karakia
  • Cuina: Regla María Marcheco, Sant Esteve d'en Bas

INGREDIENTS

  • 2 moniatos grossos
  • 1 iuca
  • 1 tros de carabassa
  • 2 panotxes fresques
  • aigua
  • vinagre
  • pebre negre
  • all
  • oli

PREPARACIÓ

Peleu i trossegeu els moniatos, la iuca i el tros de carabassa. Poseu-ho en una olla amb aigua abundant i deixeu que faci xup-xup fins que tot plegat sigui cuit. Si voleu anar més de pressa, podeu utilitzar una olla exprés.
Un cop cuit, traieu les viandas de l'olla escorrent-les i ja les podeu posar a la safata que portareu a taula.
Feu una picada amb uns quants grans d'all, sal i pebre negre. Afegiu al morter un bon raig d'oli i una mica de vinagre o suc de llimona. Aboqueu aquesta salsa per sobre de la plata de la vianda i ja la tindreu llesta per servir.

Anar al contingut