Vermelles amb tripa de bacallà

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Joan Manubens
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: La Nau, Barcelona

INGREDIENTS

  • 2 pastanagues
  • 1 ceba
  • 1 pebrot vermell
  • 1 pebrot verd
  • llorer
  • all
  • tomàquet triturat
  • 1 l fumet
  • 1 got de vi blanc
  • 1 kg de tripa de bacallà
  • 1 kg de mongetes vermelles
  • oli
  • sal
  • pebre negre
  • pebre vermell

PREPARACIÓ

Per començar, feu un sofregit amb pebrot vermell, pebrot verd, pastanaga, all i una fulla de llorer.
Quan ja estigui força daurat, tireu-hi una miqueta de pebre vermell dolç, un rajolí de vi blanc i posteriorment afegiu-hi el tomàquet triturat. Un cop hagi reduït una mica, afegiu-hi la tripa de bacallà dessalada i deixeu-ho al foc durant 10 minuts més. A continuació afegiu-hi el brou de peix, que manteníeu calent en una olla, i deixeu-ho tapat durant una hora i mitja. Per últim, quan faltin uns 5 minuts per acabar la cocció, afegiu-hi les mongetes vermelles i ja estarà llest per emplatar.