Verdures amb bolets de temporada i castanyes

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Frederic Fernández
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Osmosis, Barcelona

INGREDIENTS

  • 1 manat de pastanagues
  • 150 g de mongeta verda fina
  • 200 g de mongetes de Santa Pau
  • 1 pebrot vermell petit
  • 1 pebrot verd petit
  • 1 pebrot groc petit
  • 1/4 de coliflor
  • 1 manat de ceba tendra
  • 1 manat d'espàrrecs silvestres
  • 150 g de castanyes cuites
  • Barreja de bolets de temporada: rossinyols, trompetes de la mort,
  • carboneres, carreretes...
  • soja
  • aigua mineral
  • sal i pebre
  • oli d'oliva
  • farigola

PREPARACIÓ

Per començar, en una paella amb una mica d'oli salteu la coliflor tallada a trossos, la pastanaga tallada a la juliana, la mongeta verda,
, les castanyes pelades, els pebrots tallats a la juliana, les cebes tendres, els espàrrecs tallats a trossos i les mongetes de Santa Pau. Quan estigui tot dauradet, afegiu-hi l'aigua mineral i deixeu-ho coure una estona.

Mentrestant, en una paella amb una mica d'oli salteu els bolets tallats a trossos. Quan estiguin rossos, poseu-los a la paella de les verdures, afegiu-hi un rajolí de soja, rectifiqueu-ho de sal i pebre i deixeu-ho coure tot junt durant un parell de minuts més.

I ja per acabar, poseu un motllo d'anella al centre del plat, ompliu-lo amb la barreja de verdures i bolets, afegiu-hi una mica del suc de coure les verdures al voltant, traieu l'anella, amaniu el plat amb una mica d'oli i guarniu-lo amb una branca de farigola.