Verats en escabetx de cítrics

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Enric Herce
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Palau lo mirador, Torroella de Montgrí

INGREDIENTS

  • 3 verats
  • 1 mango
  • 12 espàrrecs verds
  • 3 talls de pernil serrà
  • 1 cullerada d'ametlles laminades
  • assortiment d'amanides (escarola, lollorosa, etc.)
  • oli
  • sal
  • pebre Per a l'escabetx de cítrics:
  • 1 taronja
  • 1 taronja agra
  • 1 llimona -1 mandarina
  • 1 aranja
  • 1 got de vi blanc
  • oli d'oliva 0,4
  • 1 canó de canyella
  • mitja fulla de llorer
  • 3 grans de pebre negre
  • 3 grans d'all
  • sal

PREPARACIÓ

Comenceu aquest plat preparant l'escabetx.
Poseu un cassó, i a parts iguals, el suc de llimona, el de taronja, el de taronja agra, el de mandarina, el d'aranja, el vinagre de vi blanc i el vi blanc. Afegiu-hi els alls, la fulla de llorer, la canyella i el pebre en gra i deixeu-ho bullir 10 minuts. Mentrestant, poseu oli en una safata d'anar al forn i col.loqueu-hi el pernil serrà. La cocció al forn ha de ser de 10 minuts a 175 graus. Tireu l'oli d'oliva al cassó (el doble de la barreja de cítrics), saleu-ho i feu-ho bullir 10 minuts.
Anar al contingut