Verat escabetxat amb cítrics

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Joan Roca
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: El celler de Can Roca, Girona

INGREDIENTS

  • 4 verats
  • 1 llimona
  • 1 taronja
  • 1 llima dolça
  • cerfull
  • anet
  • estragó
  • oli d'oliva
  • sal
  • Per a l'amanida:
  • brots tendres
  • ametlles tendres

PREPARACIÓ

Per començar, poseu el suc de la taronja en un cassó i deixeu-lo reduir a foc suau.
A continuació, poseu en una paella oli abundant, ratlladura de llimona i de llima, suc de llimona i de llima, cerfull, anet i estragó picats. Després, poseu-hi els lloms de verat sense espines i deixeu-los confitar a foc suau durant 10 minuts.

Tot seguit, poseu una mica de l'oli de confitar el verat al cassó amb el suc de taronja, remeneu-ho bé i retireu-ho del foc.

I ja per acabar, emplateu els lloms de verat, poseu-hi els brots tendres a sobre i amaniu-los amb el suc de taronja reduït, una mica de sal i les ametlles tendres.
Anar al contingut