Verat al forn amb cansalada

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Catalina Soler
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Cuines de casa
  • Informació nutricional
    -Obre

    Verat al forn amb cansaladaAmb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 4 verats
  • 8 llenques de cansalada amb pebre
  • 4 patates
  • 2 cebes
  • 3 alls
  • 1 tomàquet gros
  • julivert
  • 4 claus d'espècie
  • pebre vermell picant
  • cordill
  • oli
  • sal
  • Per a la picada:
  • 2 grans d'all
  • 3 o 4 fulles de julivert

PREPARACIÓ

Per començar, netegeu el verat, traieu-ne les espines, obriu-lo per la meitat, farciu-lo amb la cansalada tallada a trossets, tanqueu-lo, lligueu-lo amb un cordill i reserveu-lo.

A continuació, en una safata amb oli poseu-hi una capa de rodanxes de patata, cobriu-la amb ceba tallada a la juliana, poseu-hi a sobre el tomàquet tallat a rodanxes, els alls laminats, una mica de julivert, la sal, el pebre vermell i els claus d'espècie i deixeu-ho coure al forn durant 10 minuts a 180 graus.

Seguidament, afegiu-hi el verat i torneu-ho a coure al forn durant 10 minuts més.

Per fer la picada, poseu els grans d'all i les fulles de julivert en un morter i tritureu-ho amb la mà de morter.

I ja per acabar, deslligueu el verat, emplateu-lo, poseu-li la picada per sobre i poseu-hi al costat la patata amb la ceba i el tomàquet.
Anar al contingut