Ventresca de tonyina a la planxa amb tàrtar de fruita

  • Programa: La cuina de l'Isma
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Ventresca de tonyina a la planxa amb tàrtar de fruita
  • (per a 2 persones)
  • 2 talls (150 g) de ventresca de tonyina
  • 1 pot d'ous de salmó
  • 1 mango femella
  • germinacions de créixens
  • 3 maduixots
  • 1 ceba tendra
  • 1 cullerada d'oli de sèsam
  • 1 cullerada d'oli de gira-sol
  • llavors de sèsam

PREPARACIÓ

1. Tallem el mango i salpebrem la tonyina. Posem els talls a la planxa; tallem la ceba i les maduixes.

2. Això ho tenim gairebé a la butxaca! I ara, a emplatar: primer la ceba i les maduixes al damunt.

3. Comencem a fer la vinagreta. Posem en un bol oli de sèsam i oli de gira-sol. Hi afegim les germinacions i una espurneta de sal.

4. Posem al plat els grills de mango, una mica de sèsam i la vinagreta per sobre. Posem la tonyina al plat i, per acabar, hi afegim al damunt els ous de salmó.