Ventre i llengua amb llanegues i mongetes del ganxet

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Manuel Martí
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Col·legi d'Arquitectes de Barcelona, Barcelona

INGREDIENTS

  • 1 ventre
  • 2 llengües
  • 2 tomàquets
  • 1 ceba
  • all
  • julivert
  • 1 copa de vi blanc
  • 1 cullerada de conyac
  • 1 cullerada de moscatell
  • 200 g de llenegues
  • 200 g de mongetes del ganxet
  • oli
  • sal
  • pebre
  • pebre vermell

PREPARACIÓ

Per començar, sofregiu la ceba picada en una cassola amb oli i deixeu-la daurar.
A continuació, salpebreu el ventre i la llengua, que prèviament haureu tallat a trossos, i daureu-los en una paella. Quan la ceba estigui una mica rossa, incorporeu-hi el tomàquet triturat, l'all i el julivert, el vi blanc, el conyac i el moscatell, i deixeu-ho reduir. Després, afegiu-hi el ventre i la llengua, les mongetes cuites, les llenegues i el pebre vermell. Torneu-ho a remenar. I ja per acabar, deixeu-ho coure deu minuts més i ja podreu emplatar-ho.