Ventre i llengua amb llanegues i mongetes del ganxet
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Manuel Martí
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Col·legi d'Arquitectes de Barcelona, Barcelona
INGREDIENTS
- 1 ventre
- 2 llengües
- 2 tomàquets
- 1 ceba
- all
- julivert
- 1 copa de vi blanc
- 1 cullerada de conyac
- 1 cullerada de moscatell
- 200 g de llenegues
- 200 g de mongetes del ganxet
- oli
- sal
- pebre
- pebre vermell
PREPARACIÓ
Per començar, sofregiu la ceba picada en una cassola amb oli i deixeu-la daurar.
A continuació, salpebreu el ventre i la llengua, que prèviament haureu tallat a trossos, i daureu-los en una paella. Quan la ceba estigui una mica rossa, incorporeu-hi el tomàquet triturat, l'all i el julivert, el vi blanc, el conyac i el moscatell, i deixeu-ho reduir. Després, afegiu-hi el ventre i la llengua, les mongetes cuites, les llenegues i el pebre vermell. Torneu-ho a remenar. I ja per acabar, deixeu-ho coure deu minuts més i ja podreu emplatar-ho.
A continuació, salpebreu el ventre i la llengua, que prèviament haureu tallat a trossos, i daureu-los en una paella. Quan la ceba estigui una mica rossa, incorporeu-hi el tomàquet triturat, l'all i el julivert, el vi blanc, el conyac i el moscatell, i deixeu-ho reduir. Després, afegiu-hi el ventre i la llengua, les mongetes cuites, les llenegues i el pebre vermell. Torneu-ho a remenar. I ja per acabar, deixeu-ho coure deu minuts més i ja podreu emplatar-ho.