Vedella Lok Lac Cambodjana
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Ly Leap
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Indochine, Barcelona
INGREDIENTS
- 400 g de vedella
- 1 gra d'all
- 1/2 cullerada de salsa de soja
- 1/2 culleradeta de sucre
- 1/2 cullerada de salsa de peix
- el suc d'una llimona
- sal
- pebre blanc
- 1 gotet d'aigua
- 1 culleradeta de fècula de patata
- oli de gira-sol
- Per a la guarnició:
- Enciam, tomàquet, cogombre
PREPARACIÓ
Poseu la carn de vedella tallada a daus en un bol, afegiu-hi la salsa de peix, la salsa de soja, el sucre i la fècula de patata.
Remeneu-ho bé i deixeu-ho macerar.
Daureu l'all picat en una paella amb oli. Poseu-hi la carn i deixeu-ho coure uns minuts. Si queda massa espès, afegiu-hi aigua. Ja podeu emplatar-ho.
Per fer la salsa, barregeu en un bol el suc de llimona, el pebre i la sal. Serviu-ho en un bol a part.
Guarniu el plat amb unes fulles d'enciam i el tomàquet i el cogombre tallat a rodanxes. Tot cru.
Remeneu-ho bé i deixeu-ho macerar.
Daureu l'all picat en una paella amb oli. Poseu-hi la carn i deixeu-ho coure uns minuts. Si queda massa espès, afegiu-hi aigua. Ja podeu emplatar-ho.
Per fer la salsa, barregeu en un bol el suc de llimona, el pebre i la sal. Serviu-ho en un bol a part.
Guarniu el plat amb unes fulles d'enciam i el tomàquet i el cogombre tallat a rodanxes. Tot cru.