Vedella amb poma

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Teresa Farré (botiguera de Santa Coloma de Queralt)
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Més d'una hora
  • Restaurant: Cuines de casa
  • Informació nutricional
    -Obre

    Al tallar la ceba s'allibera un oli volàtil que al arribar als ulls produeix àcid sulfúric que ens provoca picor i llagrimeig.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • Per a 4 persones:
  • 1/2 kg de vedella (filet de pobre)
  • 2 cebes
  • 2 tomàquets (de penjar)
  • 4 pomes golden
  • 1 l de cervesa
  • farina
  • oli
  • sal i pebre

PREPARACIÓ

Per començar, salpebreu els talls de vedella, enfarineu-los i en una cassola fregiu-los amb oli ben calent. Un cop fregits, traieu-los de la cassola i reserveu-los.

En la mateixa cassola on heu fregit la carn, sofregiu-hi la ceba picada, el tomàquet ratllat i una poma ratllada, sense pell i sense cor.

Mentrestant, peleu la resta de pomes, traieu-ne el cor amb un aparell de treure cors, i talleu-les a rodelles, de manera que us quedarà el forat al mig.

A continuació, quan estigui el sofregit, aproximadament després de 10 minuts, poseu-hi la vedella i els talls de poma. Seguidament, aboqueu-hi la cervesa i deixeu-ho a foc lent fent xup-xup durant uns 20 minuts sense remenar perquè no es trenquin les pomes.

I ja per acabar, ja podeu servir-ho.

Anar al contingut