Vedella amb camperols

  • Programa: Caçadors de bolets
  • Cuiner: Restaurant Sau Vell de Vilanova de Sau
  • Temps: Més d'una hora

INGREDIENTS

  • 1 tall de vedella per rostir (calcular uns 150 g per persona)
  • ceba
  • pastanaga
  • tomàquet
  • 1 cabeça d'alls
  • camperols

PREPARACIÓ

1. Lligueu el tall de vedella (si no ho han fet a la carnisseria).
2. En una cassola amb una mica d'oli, poseu-hi la ceba, tallada gruixuda.
3. Afegiu-hi les pastanagues, pelades i tallades, els alls i el tomàquet ¿tallat també gruixut
4. Si us agrada, podeu posar-hi unes fulles de marduix i farigola.
5. Poseu-hi el tall i feu-lo coure a foc moderat una mitja hora, girant-lo de tant en tant. Si el punxeu i perd suc és que encara no està cuit.
5. Per una altra banda, netegeu els camperols i talleu-los a làmines.
6. Poseu-los en una paella amb oli, saleu-los i afegiu-hi una mica de julivert.
7. Tapeu la paella i espereu que es beguin el suc.

Presentació del plat:
8. Deslligueu la vedella i talleu-la a trossos.
9. Afegiu-hi els camperols.
10. Regueu-ho tot amb el suc de rostir (passat per un colador fi).