Vedella amb bolets

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Mateu Dolcet
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Mateu, Alcarràs

INGREDIENTS

  • 1 kg de jarret de vedella
  • 1 cabeça d'alls
  • 1 pastanaga
  • 3 claus d'olor
  • 1 got de vi ranci
  • 1 tasseta d'oli d'oliva
  • 4 patates
  • 200 g de bolets variats
  • 12 ametlles
  • all, julivert
  • sal, pebre

PREPARACIÓ

Per fer la picada, poseu en un bol les ametlles, l'all i el julivert i tritureu-ho amb el morter.

A continuació, poseu en una cassola amb una mica d'oli la vedella tallada a daus, la ceba picada, la pastanaga tallada a rodanxes, els claus d'olor, la cabeça d'alls, la sal i el vi ranci.

Cobriu-ho tot amb aigua, tapeu la cassola i deixeu-ho coure durant una hora i mitja.

Tot seguit, poseu-hi les patates tallades a daus.

Passats 30 minuts, afegiu-hi la picada, remeneu-ho bé i deixeu-ho coure tot durant 15 minuts més.

Mentrestant, en una paella amb oli, salteu els bolets i reserveu-los.

I ja per acabar, emplateu l'estofat de vedella i guarniu-lo amb els bolets i amb una mica de julivert picat.
Anar al contingut