Varéniki (Farcellets de pasta) - Rússia
- Programa: Karakia
- Cuina: Lioubov Frolova, Barcelona
INGREDIENTS
- 1 got de llet
- farina
- 1 ou
- sal
- Per al farciment:
- mató
- sal
- ou
PREPARACIÓ
Feu la massa barrejant la llet, la farina, l'ou i una mica de sal. Us ha de quedar una massa ben compacta, que deixareu reposar com a mínim durant mitja hora.
Estireu la massa i talleu-la en porcions petites i ja les podeu farcir del que vulgueu. En aquesta ocasió, la Lioubov va fer una barreja de mató, ou i sal.
Tanqueu les porcions de massa farcides i poseu-les a bullir en una olla amb aigua. Passats uns tres minuts, quan la pasta puja i sura, és senyal que ja és cuita.
Podeu servir els varéniki acompanyats de smetana.
Estireu la massa i talleu-la en porcions petites i ja les podeu farcir del que vulgueu. En aquesta ocasió, la Lioubov va fer una barreja de mató, ou i sal.
Tanqueu les porcions de massa farcides i poseu-les a bullir en una olla amb aigua. Passats uns tres minuts, quan la pasta puja i sura, és senyal que ja és cuita.
Podeu servir els varéniki acompanyats de smetana.