Txuski biurek (Pebrots farcits) - Bulgària
- Programa: Karakia
- Cuina: Alexandrina Stoyanova, Barcelona
INGREDIENTS
- 1 pot de pebrots "del piquillo"
- 1 tros de formatge feta
- pa ratllat
- ou
- oli
PREPARACIÓ
Traieu els pebrots del pot (o llauna) i deixeu-los en un plat perquè s'escorrin una mica.
Bateu l'ou i poseu pa ratllat en un altre plat.
Farciu els pebrots amb un tros de formatge feta.
Després passeu cada pebrot per l'ou batut i, després, pel pa ratllat. Reserveu-los.
Escalfeu oli en una paella.
Torneu a passar els pebrots una altra vegada per l'ou batut i fregiu-los, només un moment ja que els pebrots ja són cuits; tan sols és qüestió que l'arrebossat quedi daurat.
Bateu l'ou i poseu pa ratllat en un altre plat.
Farciu els pebrots amb un tros de formatge feta.
Després passeu cada pebrot per l'ou batut i, després, pel pa ratllat. Reserveu-los.
Escalfeu oli en una paella.
Torneu a passar els pebrots una altra vegada per l'ou batut i fregiu-los, només un moment ja que els pebrots ja són cuits; tan sols és qüestió que l'arrebossat quedi daurat.