Txe-Txe Cai (Pollastre "txé-txé") - Canton, Xina
- Programa: Karakia
- Cuina: Chuen Soun Lam, Castelldefels
INGREDIENTS
- pollastre
- gingebre
- ceba tendra
- xampinyons xinesos
- pebrot vermell
- licor xinès
- oli de gira-sol
- salsa de soja
PREPARACIÓ
Prepareu les verdures tallant-les a trossos de mida similar.
En una cassola de fang amb l'oli de gira-sol, daureu-hi els alls. Afegiu-hi unes quantes làmines de gingebre i remeneu-ho.
Després afegiu-hi els trossos de la part blanca de la ceba tendra i els xampinyons xinesos, i remeneu-ho una mica més.
Afegiu-hi el pollastre, tallat a trossos petits, i després de remenar-ho bé, hi tirem el pebrot vermell i la resta de la ceba.
Sense parar de remenar, afegiu-hi un raig de salsa de soja i un rajolí de licor xinès.
apeu-ho. Al cap de dos minuts ja està a punt per servir-lo.
En una cassola de fang amb l'oli de gira-sol, daureu-hi els alls. Afegiu-hi unes quantes làmines de gingebre i remeneu-ho.
Després afegiu-hi els trossos de la part blanca de la ceba tendra i els xampinyons xinesos, i remeneu-ho una mica més.
Afegiu-hi el pollastre, tallat a trossos petits, i després de remenar-ho bé, hi tirem el pebrot vermell i la resta de la ceba.
Sense parar de remenar, afegiu-hi un raig de salsa de soja i un rajolí de licor xinès.
apeu-ho. Al cap de dos minuts ja està a punt per servir-lo.