Txe-Txe Cai (Pollastre "txé-txé") - Canton, Xina

  • Programa: Karakia
  • Cuina: Chuen Soun Lam, Castelldefels

INGREDIENTS

  • pollastre
  • gingebre
  • ceba tendra
  • xampinyons xinesos
  • pebrot vermell
  • licor xinès
  • oli de gira-sol
  • salsa de soja

PREPARACIÓ

Prepareu les verdures tallant-les a trossos de mida similar.
En una cassola de fang amb l'oli de gira-sol, daureu-hi els alls. Afegiu-hi unes quantes làmines de gingebre i remeneu-ho.
Després afegiu-hi els trossos de la part blanca de la ceba tendra i els xampinyons xinesos, i remeneu-ho una mica més.
Afegiu-hi el pollastre, tallat a trossos petits, i després de remenar-ho bé, hi tirem el pebrot vermell i la resta de la ceba.
Sense parar de remenar, afegiu-hi un raig de salsa de soja i un rajolí de licor xinès.
apeu-ho. Al cap de dos minuts ja està a punt per servir-lo.

Anar al contingut